Save the date: graduation ceremonies in 2017

Due to the overwhelming response of the past years, TUM School of Management will have two graduation ceremonies in 2017 for the first time, better known as “Tag der Fakultät”.

Graduation Ceremony – Summer: 12 May 2017
Graduation Ceremony – Winter: 24 November 2017

In order to receive an invitation to participate in the ceremony, the following requirements have to apply:
1) all exams have to be completed until 31 March 2017 and the Bachelor/Master thesis has to be handed in AND
2) all grades (final thesis included) have to be validated until 01 May 2017.

Invitations for the summer ceremony will be send out in March ’17. Only graduates who receive an official invitation will be granted access to the ceremony. Graduates who don’t fulfill the requirements 1) and 2) will be invited to the winter ceremony (invitation send out in October).

Please note that unfortunately no exceptions can be granted in that matter. Thus please refrain from additional requests.

For further questions, please refer to tag-der-fakultaet@wi.tum.de.

________________________________________

Aufgrund des großen Ansturms der letzten Jahre, wird es in diesem Jahr an der TUM School of Management erstmalig zwei Veranstaltungen für den “Tag der Fakultät” geben.

Tag der Fakultät – Sommer: 12. Mai 2017
Tag der Fakultät – Winter: 24. November 2017

Um eine Einladung zur Teilnahme an der Veranstaltung zu erhalten, müssen folgende Bedingungen erfüllt sein:
1) alle Prüfungsleistungen müssen bis zum 31. März 2017 erbracht sowie die Bachelor-/Masterarbeit abgegeben sein UND
2) alle Noten (auch die der Abschlussarbeit) müssen bis zum 01. Mai gültig gesetzt sein.

Einladungen für die Veranstaltung im Sommer werden im März 2017 versendet. Nur Absolventen die eine offizielle Einladung erhalten haben, können an der Veranstaltung teilnehmen. Absolventen die die Bedingungen 1) und 2) nicht erfüllen, werden zur Veranstaltung im Winter eingeladen (Einladungsversand im Oktober).

Bitte haben Sie dafür Verständnis, dass diesbezüglich leider keine Ausnahmen gemacht werden können. Wir bitten Sie daher von diesbezüglichen Anfragen abzusehen.

Für weitere Fragen senden sie bitte eine E-Mail an tag-der-fakultaet@wi.tum.de.

The post Save the date: graduation ceremonies in 2017 appeared first on Technical University of Munich – School of Management.